logo.

Selepas ni projek ternak lembu dan kambing yg sihat dan ceria. Follow gila gila kak siti ni ok. Dulu kak siti suri rumah sepenuh masa. Kini gila merancang pelbagai bisnes utk dibuat. Kenapa sihat dan ceria.... Krn tuannya tahu nak bagi makan apa supaya binatang ternakan nya jadi bijak dan sihat. Kihkih dengar pun gila kan. Korang kan tahu kak siti ni macamana. Tabur bunga jugak ke... Hehe adalah... Malas nak citer skrg. Lepas ni daging lembu, kambing dan susu fresh Dari ladang csiti. Follow ketat ketat... Bila projek siap kak siti nak lantik agen agen dari seluruh negeri ok. #projekbelalembudankambing #gilagilakaksitiberusaha

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2lAdtlx

Ini jus keramat dlm bentuk serbuk. Ada tambahan pati buah kiwi. Krn buah kiwi membantu mengatifkan hormon kesuburan secara harmoni. Tak lah nak dikomersial kan sebab harga nya terlalu mahal. Namun kesannya sgt pantas. Sebelum tidur 2 sachet dlm satu cawan air. Goncangkan... Boleh buat suam atau sejuk. Sapu myk dd bawah perut, titikkan bawah lidah dan makan propolis 2 biji. Tido. Besok pagi segala isi yg lama lama habis keluar. yg bestnya ia keluar najis tu tak lah jenis air seprti cirit birit. Seperti setengah jamu tu kalau makan rasa nak pitam sebab berak cair. Perut memerut macam nak putus. Kemudian perut jadi lapar dan rasa nak makan shj. Dgn jus keramat serbuk takan rasa macam tu. Malah perut terus kempis...jika kita nak kekal kan perut yg kempis tu amalkan makan pil susu kambing 3 ke 5 biji. Cukup utk cover sarapan pagi dan masih boleh bertenaga. Now. Knp mesti berak lawas. Supaya toksin dari usus tak menyerap masuk kedinding rahim dan kacau keharmonian hormon awk. Bertoksin maknanya susah nak subur. Bagi mereka yg nak maintain berat badan serta hormon yg seimbang sampai bila bila kena amalkan cara begini. Buang toksin dari rahim dan usus. Nanti tambah dgn jamu padatkan organ yg tak lama lagi keluar... So dpt elakkan rahim kembang serta turun kebawah. Boleh lah elak kan terkucil serta jangkitan kuman. Kan best treatment ni. Dapat sihat kempis perut, rahim padat boleh cergas walaupun dah tua. Tak gitu.... Ingat perut kempis senang nak buat sengkak. Boleh zumba lompat lompat lepas tu... Hehe

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2kifBOA

Salam. Ini set cuci rahim dgn jus keramat (full set) set ni terbaik utk buang segala toksin yg mengganggu keharmonian hormon dlm badan. Sedia maklum hormon sgt penting utk kehamilan. Susah hamil dan senang gugur adalah krn kurangnya hormon penting yg diperlukan. Malah yg sedang hadapi pramonopouse juga digalakkan amalkan set ini bagi mengurangi simpton sprti panas badan, lenguh dan sakit sendi, pelupa, jiwa kacau dan lain lain lagi. Cara pakai : Minyak dd 5 titik sapu bawah perut 2 titik sapu nadi tangan dan leher 2 ke 5 titik bawah lidah 🍋 scrub lemon Ambil sedikit scrub campurkan dgn air lalu gosok dibawah perut. Biar kan seketika baru bilas. Buat sebelum nak mandi 🔥 hot cream Sapuan sedikit dibawah perut dan belakang pinggang. Jus keramat pula Ambil 2 sudu setiap satu jus. Jus Lemon shj simpan dlm peti yg lain kat luar ya. Masukkan dlm air kosong secawan. Kacau hingga sebati dan minum 2 kali sehari. Iaitu pagi dan sebelum tidur. Tips lawaskan buang air besar pada esoknya ialah selepas minum jus keramat sapu myk dd dibawah perut, makan propolis 2 biji dan titik myk dd dibawah lidah. Propolis boleh diamalkan 2 ke 4 biji sehari. Jika masalah awk kronik atau awk sedang sakit amalkan 4 biji. Utk maintain kesihatan cukuplah sekadar 2 biji sahaja. Lain lain supplement sperti pil susu, badam, kurma, saffron, bee pollen, ubi jaga yg kak siti cadangkan adalah pemakanan yg sangat membantu merialisasikan impian anda dengan kadar yg cepat. Bantu lah diri awk... Krn sememangnya Allah mengikut apa yang awk fikirkan. Mohon lah yang terbaik buat diri awk dan keluarga tersayang. Moga cara kak siti amalkan selama ini utk atasi ketumbuhan fibroid dan cyst yg menyebabkan kesukaran utk hamil dapat dimanafaatkan buat awk semua. Krn kesannya sgt ketara. Dapat hamil... Sihat drp dulu serta awet muda. Jom lah join sama....

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2lF60xv

Masalah buang air besar akan menyebabkan berat badan awk senang bertambah. Angin dan lendir senang bertapak didlm usus serta urat saraf membuatkan awk kelihatan gemuk. Proses pembaikpulih masalah period yg tidak regular ni selalu kak siti tekankan kelawasan darah period dan buang air besar. Sebab itu produk csiti apabila digunakan kesannya air, lendir dan berak yg lancar dpt dikeluarkan. Jus keramat tanpa myk dd tak mampu melawaskan sprti yg kak siti dapat. Iaitu berak berak. Hampir 3 ke 4 kali mengulang ke tandas. Tanpa propolis pula awk takan dpt membunuh kuman dlm badan sehingga seterusnya kuman keluar melalui najis tersebut. Kuman itu lah penyebab masalah ketidakstabilan hormon. Kak siti pentingkan kesihatan di hari tua. Jika panjang umur. Dengan penjagaan kesihatan rahim kita mampu elakkan byk penyakit yg command dinegara kita skrg. Rata rata yg dah berumur seusia kak siti sudah menghidapi masalah penyakit 3 serangkai. Itu belum ditambah dgn masalah perut buncit, rahim kembang dan usus jatuh serta rahim terkeluar. Nauzubillah. Dgn senang berak dan usus yg kecut senang weiii nak tolak rahim awk keatas. Utk cuci rahim dan usus besar secara bersih totally memang kena amalkan full set. Bantu senaman 5 minit 5 gerakan shj. Awk akan tengok kesannya macamana. Lawas period senang hamil. Lawas buang air besar maintain berat badan. Hidup sihat... Cergas tanggungjawab. Moga korang faham. Sekian wassalam

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2lywWTp

Tak lama lagi ubat periuk yg membantu pesakit pcos utk merawat cyst dan fibroid serta ketidak matangan telur wanita akan keluar dlm bentuk serbuk. Diciptakan lebih 3 kali ganda kuatnya berbanding dgn produk yg lain dipasaran. Nasihat kak siti bagi mereka yang ingin mencuba pls pls cuci rahim awk terlebih dahulu. Keluarkan darah darah lama utk mendapat kesan yang sgt cepat. Antara kesannya ialah. Hasil kajian saintifik, mereka menemui bahawa Ekstrak Kacip Fatimah membantu: ❤ Mengatur kitaran haid ❤ Mengurangkan keputihan & senggugut ❤ Mencegah turun rahim / peranakan jatuh ❤ Mengecutkan Cyst dan Fibroid (3cm ke bawah) Bagi Wanita Berkahwin, Ekstrak Kacip Fatimah membantu: ❤ Meningkatkan kesuburan & peluang untuk hamil ❤ Mengecutkan faraj dan rahim selepas bersalin atau keguguran 3 kali ganda meants sangat cepat tindak balas nya. So pls jika nak rasa perut kempis seperti anak dara, pinggang ramping seperti kerengga, gatal seperti gigitan semut , merenyam seperti miang keladi so plz plz cuci rahim awk dgn set dd selama 3 bulan terlebih dahulu. Comingggggg sooooooonnnnnnn

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2l3wxb8

Yeaaahhhhh alami treatment adalah yg terbaik. Malah memberi kan energy utk lawan kelemahan yg ada dlm tubuh badan. Sebab tu pilih csiti aroma terapi wokay.... Siapa setuju say i

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2l7CT95

Anak mak belikan set dd utk maknya. Skrg period dah ok. Nak try jus keramat. Bagus tu bagi cuci rahim sepenuhnya. Bila dah 3 bulan pakai lepas ni boleh try kacip Fatima keluaran csiti. Dua kali ganda kesannya berbanding dgn produk dipasaran. Dalam bentuk serbuk perisa lemon dan madu. Ingat kesan lebih dua kali ganda. Jadi jika nak try awk mesti cuci rahim dulu dgn set dd at least 3 bulan ke 6 bulan. Rahim bersih kesan lebih cepat dan ketara. Taraaaaaa

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2lCBN21

http://ift.tt/2lDmyXl

Posted by on | |

via IFTTT