logo.

CSITI : Inspirasi Kesihatan Diri - TERAPI ALAMI

Posted by on | |

Salam Ramadhan dari CSITI Famili ...

Posted by on | |




#testimoni_ Pengguna CSITI yg share .. TQ..TQ.. Alhamdulillah ..

Posted by on | |


Pengguna nak beritahu berita gumbira... Wassup kat staff. Maaf kak siti tak dpt reply dgn cepat. Cari staff pun takpe. 

Tahniah. Dah hamil setelah keguguran 2 kali. Alhamdulillah dah amalkan set cuci rahim kini dan hampir tak sedar pun dah pregnant semula. Alhamdulillah .

Ok yg bertanyakan apakah produk kak siti yg boleh diamalkan semasa pregnancy. Ya sure ada. Jus keramat boleh, pil susu kambing sgt bagus, propolis utk atasi masalah keputihan dan tak lama lagi oat utk kuputih putih... Baby yg putih ....inshaAllah akan kak siti ciptakan. Buat masa ni nak fokus set utk bantu kesuburan org lelaki dulu. 
Kpd pengguna csiti kak siti ucapkan tahniah dan kami doakan semoga kehamilan ini selamat hendaknya. InshaAllah aamin.


Pakej Set awal treatment...

Posted by on | |

Set awal treatment. Tak kira apa masalah awk. Merancang kehamilan, keputihan, gatal gatal, period tak lawas , period tak dtg berbulan bulan, ketumbuhan dalam rahim... Set ini berfungsi utk mengatasinya. Kesannya hormon akan lebih stabil maka masalah rahim mampu diatasi. 

Cara menggunakannya ialah. 

*Lemon Scrub*
Gosok di bawah perut sekitar rahim setiap pagi sebelum mandi. Biarkan seketika sebelum bilas. Pakai sekali setiap hari. 

*Hot cream*
Sapu 2 kali setiap hari selepas mandi di bawah perut sekitar rahim dan belakang pinggang. Pakai gel ini terlebih dahulu sebelum minyak dd. 

*Minyak dd*
Sapu selepas memakai Crystal Gel selama 30 minit. • 5 titik di sekitar rahim [bawah perut].
• 5 titik di belakang pinggang
• 2 titik di cuping telinga kanan hingga leher
• 2 titik dlm air kosong dan minum
Sapu 2 kali sehari setiap hari pagi dan mlm walaupun pada bulan haid.

Utk propolis makan 2 biji sebelum nak tidur...



Impian kita tak sama... banyakkan explore impian yg diciptakan oleh seseorang ..

Posted by on | |

Kami org biasa biasa. Dulu kami tumpang impian org. Adik beradik kak siti suka jln jln sekali sekala ke luar negara. Kak siti tak mampu. Namun impian anak kak siti yg tumpang impian mak saudaranya kini mereka sendiri merasai melancong ke luar negara. Kak siti tumpang impian anak anak kak siti. Lepas ni kak siti pula.Impian kita tak sama. Walaupun menumpang maksudnya suka tengok org lain menikmati impian mereka tercapai maka satu hari giliran kita pula pasti Allah makbulkan InshaAllah.Jadi nasihat kak siti banyakkan explore impian yg diciptakan oleh sesesorang dgn menanamkan dlm hati awk... Yg awk juga menginginkannya.Utk berimiginasi perlu dlm keadaan tenang dan damai. Wangian aura 7 kak siti sgt membantu. Besar kan aura awk dgn aura 7 csiti. Semoga cepat awk memilikinya....Aamin... Kak siti tengok anak melancong memang best. Tapi impian paling utama buat rumah kayu, bela rusa dan taman bunga utk lebah madu Kelulut. Wah itu memang lagi best.... Aummmm.. 

Mereka berdua di Melbourne... Amira dan amirul. Semoga korang bahagia ya... Rezeki kamu mama halalkan...


Selepas ni projek ternak lembu dan kambing yg sihat dan ceria. Follow gila gila kak siti ni ok. Dulu kak siti suri rumah sepenuh masa. Kini gila merancang pelbagai bisnes utk dibuat. Kenapa sihat dan ceria.... Krn tuannya tahu nak bagi makan apa supaya binatang ternakan nya jadi bijak dan sihat. Kihkih dengar pun gila kan. Korang kan tahu kak siti ni macamana. Tabur bunga jugak ke... Hehe adalah... Malas nak citer skrg. Lepas ni daging lembu, kambing dan susu fresh Dari ladang csiti. Follow ketat ketat... Bila projek siap kak siti nak lantik agen agen dari seluruh negeri ok. #projekbelalembudankambing #gilagilakaksitiberusaha

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2lAdtlx

Ini jus keramat dlm bentuk serbuk. Ada tambahan pati buah kiwi. Krn buah kiwi membantu mengatifkan hormon kesuburan secara harmoni. Tak lah nak dikomersial kan sebab harga nya terlalu mahal. Namun kesannya sgt pantas. Sebelum tidur 2 sachet dlm satu cawan air. Goncangkan... Boleh buat suam atau sejuk. Sapu myk dd bawah perut, titikkan bawah lidah dan makan propolis 2 biji. Tido. Besok pagi segala isi yg lama lama habis keluar. yg bestnya ia keluar najis tu tak lah jenis air seprti cirit birit. Seperti setengah jamu tu kalau makan rasa nak pitam sebab berak cair. Perut memerut macam nak putus. Kemudian perut jadi lapar dan rasa nak makan shj. Dgn jus keramat serbuk takan rasa macam tu. Malah perut terus kempis...jika kita nak kekal kan perut yg kempis tu amalkan makan pil susu kambing 3 ke 5 biji. Cukup utk cover sarapan pagi dan masih boleh bertenaga. Now. Knp mesti berak lawas. Supaya toksin dari usus tak menyerap masuk kedinding rahim dan kacau keharmonian hormon awk. Bertoksin maknanya susah nak subur. Bagi mereka yg nak maintain berat badan serta hormon yg seimbang sampai bila bila kena amalkan cara begini. Buang toksin dari rahim dan usus. Nanti tambah dgn jamu padatkan organ yg tak lama lagi keluar... So dpt elakkan rahim kembang serta turun kebawah. Boleh lah elak kan terkucil serta jangkitan kuman. Kan best treatment ni. Dapat sihat kempis perut, rahim padat boleh cergas walaupun dah tua. Tak gitu.... Ingat perut kempis senang nak buat sengkak. Boleh zumba lompat lompat lepas tu... Hehe

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2kifBOA

Salam. Ini set cuci rahim dgn jus keramat (full set) set ni terbaik utk buang segala toksin yg mengganggu keharmonian hormon dlm badan. Sedia maklum hormon sgt penting utk kehamilan. Susah hamil dan senang gugur adalah krn kurangnya hormon penting yg diperlukan. Malah yg sedang hadapi pramonopouse juga digalakkan amalkan set ini bagi mengurangi simpton sprti panas badan, lenguh dan sakit sendi, pelupa, jiwa kacau dan lain lain lagi. Cara pakai : Minyak dd 5 titik sapu bawah perut 2 titik sapu nadi tangan dan leher 2 ke 5 titik bawah lidah 🍋 scrub lemon Ambil sedikit scrub campurkan dgn air lalu gosok dibawah perut. Biar kan seketika baru bilas. Buat sebelum nak mandi 🔥 hot cream Sapuan sedikit dibawah perut dan belakang pinggang. Jus keramat pula Ambil 2 sudu setiap satu jus. Jus Lemon shj simpan dlm peti yg lain kat luar ya. Masukkan dlm air kosong secawan. Kacau hingga sebati dan minum 2 kali sehari. Iaitu pagi dan sebelum tidur. Tips lawaskan buang air besar pada esoknya ialah selepas minum jus keramat sapu myk dd dibawah perut, makan propolis 2 biji dan titik myk dd dibawah lidah. Propolis boleh diamalkan 2 ke 4 biji sehari. Jika masalah awk kronik atau awk sedang sakit amalkan 4 biji. Utk maintain kesihatan cukuplah sekadar 2 biji sahaja. Lain lain supplement sperti pil susu, badam, kurma, saffron, bee pollen, ubi jaga yg kak siti cadangkan adalah pemakanan yg sangat membantu merialisasikan impian anda dengan kadar yg cepat. Bantu lah diri awk... Krn sememangnya Allah mengikut apa yang awk fikirkan. Mohon lah yang terbaik buat diri awk dan keluarga tersayang. Moga cara kak siti amalkan selama ini utk atasi ketumbuhan fibroid dan cyst yg menyebabkan kesukaran utk hamil dapat dimanafaatkan buat awk semua. Krn kesannya sgt ketara. Dapat hamil... Sihat drp dulu serta awet muda. Jom lah join sama....

Posted by on | |

via Instagram http://ift.tt/2lF60xv