logo.

TESTIMONI OKTOBER 2017

Posted by on | |




TESTIMONI OKTOBER 2017

Posted by on | |






SENARAI HARGA PRODUK CSITI

Posted by on | |




CSITI : Inspirasi Kesihatan Diri - TERAPI ALAMI

Posted by on | |

Salam Ramadhan dari CSITI Famili ...

Posted by on | |




#testimoni_ Pengguna CSITI yg share .. TQ..TQ.. Alhamdulillah ..

Posted by on | |


Pengguna nak beritahu berita gumbira... Wassup kat staff. Maaf kak siti tak dpt reply dgn cepat. Cari staff pun takpe. 

Tahniah. Dah hamil setelah keguguran 2 kali. Alhamdulillah dah amalkan set cuci rahim kini dan hampir tak sedar pun dah pregnant semula. Alhamdulillah .

Ok yg bertanyakan apakah produk kak siti yg boleh diamalkan semasa pregnancy. Ya sure ada. Jus keramat boleh, pil susu kambing sgt bagus, propolis utk atasi masalah keputihan dan tak lama lagi oat utk kuputih putih... Baby yg putih ....inshaAllah akan kak siti ciptakan. Buat masa ni nak fokus set utk bantu kesuburan org lelaki dulu. 
Kpd pengguna csiti kak siti ucapkan tahniah dan kami doakan semoga kehamilan ini selamat hendaknya. InshaAllah aamin.


Pakej Set awal treatment...

Posted by on | |

Set awal treatment. Tak kira apa masalah awk. Merancang kehamilan, keputihan, gatal gatal, period tak lawas , period tak dtg berbulan bulan, ketumbuhan dalam rahim... Set ini berfungsi utk mengatasinya. Kesannya hormon akan lebih stabil maka masalah rahim mampu diatasi. 

Cara menggunakannya ialah. 

*Lemon Scrub*
Gosok di bawah perut sekitar rahim setiap pagi sebelum mandi. Biarkan seketika sebelum bilas. Pakai sekali setiap hari. 

*Hot cream*
Sapu 2 kali setiap hari selepas mandi di bawah perut sekitar rahim dan belakang pinggang. Pakai gel ini terlebih dahulu sebelum minyak dd. 

*Minyak dd*
Sapu selepas memakai Crystal Gel selama 30 minit. • 5 titik di sekitar rahim [bawah perut].
• 5 titik di belakang pinggang
• 2 titik di cuping telinga kanan hingga leher
• 2 titik dlm air kosong dan minum
Sapu 2 kali sehari setiap hari pagi dan mlm walaupun pada bulan haid.

Utk propolis makan 2 biji sebelum nak tidur...



Impian kita tak sama... banyakkan explore impian yg diciptakan oleh seseorang ..

Posted by on | |

Kami org biasa biasa. Dulu kami tumpang impian org. Adik beradik kak siti suka jln jln sekali sekala ke luar negara. Kak siti tak mampu. Namun impian anak kak siti yg tumpang impian mak saudaranya kini mereka sendiri merasai melancong ke luar negara. Kak siti tumpang impian anak anak kak siti. Lepas ni kak siti pula.Impian kita tak sama. Walaupun menumpang maksudnya suka tengok org lain menikmati impian mereka tercapai maka satu hari giliran kita pula pasti Allah makbulkan InshaAllah.Jadi nasihat kak siti banyakkan explore impian yg diciptakan oleh sesesorang dgn menanamkan dlm hati awk... Yg awk juga menginginkannya.Utk berimiginasi perlu dlm keadaan tenang dan damai. Wangian aura 7 kak siti sgt membantu. Besar kan aura awk dgn aura 7 csiti. Semoga cepat awk memilikinya....Aamin... Kak siti tengok anak melancong memang best. Tapi impian paling utama buat rumah kayu, bela rusa dan taman bunga utk lebah madu Kelulut. Wah itu memang lagi best.... Aummmm.. 

Mereka berdua di Melbourne... Amira dan amirul. Semoga korang bahagia ya... Rezeki kamu mama halalkan...